perjantai 11. tammikuuta 2013

Tandemsukset?

There is a great theme at Penny Black Saturday Challenge called January Blues. These cuties were kind enough to wear blue on their skiing trip =), so the card really is mainly blue. I´ve used Maja Design´s papers. Snow is made with funflock.

Lot of sunny days to you and greetings from Finland!

Pennyn suksittelijat nyt ekaa kertaa kortissa. Ostin leimasimen kimppatilauksen kautta syksyllä Englannista, yllättävän hyvin näyttää hiihtäminen jopa englantilaisilta kissoilta sujuvan.  No, monot ja siteet puuttuu ja muuta pientä, mutta kyllä tuon sivakoinniksi tunnistaa.

Poskiontelotulehdus taas vaihteeksi päällä, nyt kuumeen kera. Sain eilen lääkekuurin ja olen yskinyt nyt niin ponnekkaasti, että ääni on lähes kateissa. Toivottavasti se tietää paranemista.

11 kommenttia:

 1. Siis onpa tosi veikeä leima ja kauniin kortin olet sen ympärille kehittänyt, väritys myös (v)ihasttuttaa - heh - siis vihastuttaa itseäni, kun en vaan ossoo......mutta hyvä, että joku osaa senkin taidon!

  Pika-pikaparanemista ja tsemppiä, iloa päivääsi-----vaikka askartelusta----

  VastaaPoista
 2. Todella upea ja hauska leima! Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 3. Oi ihanuus, upea kuva ja kortti!
  Parane pian;-))m

  VastaaPoista
 4. Voi josses miten ihastuttava!!! Näiden PB kuvien väritystäsi jaksan vaan ihailla ja ihailla... kortti on kyllä muutenkin miun mieleen, :). Paranemisia!

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista kommenteista, niiden avulla kuume otti ja laski! =) Tosi hutera olo on edelleen ja hirmuinen yskä, onneksi on tämä askartelu-niminen lääke olemassa.

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka hieno kortti! :)
  Pikaista paranemista! :)
  T:Elina
  VastaaPoista
 7. WAUUU!! Aivan ihgu leimakuva ja mahtavan kaunis kortti ;-DD

  VastaaPoista
 8. Minäkin muuten aloitin haasteet blogissani. Käy kurkkaamassa.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!