lauantai 29. joulukuuta 2012

Moon saanu ihanuuksia!

Tänä jouluna sain aivan ihania muistamisia ystäviltäni:


Luokallani on avustajana käsistään tosi taitava ja muutenkin ihana Satu, joka oli loihtinut jouluksi meille tällaisen kaunottaren. Mökki oli kaunis kuin pieni taideteos, ja se tuhottiin asiaankuuluvalla hartaudella ja ihastuneilla kommenteilla kuorrutettuna, kun läheisin ystäväperheemme käväisi kylässä välipäivinä.
Mökin mukana tuli näin kaunis kortti. Kyllä, Satu tekee myös kortteja, aivan ihania sellaisia, ja värittämisessä on melkoinen mestari.Tämän kortin saaminen nosti kyyneleet silmiin. Sen on tehnyt ystäväni Hele. Olin nähnyt kortin paria viikkoa aiemmin Helen kotona ja silloin ihastunut siihen ikihyväksi. Olin otettu, kun Hele malttoi sen sitten meille jouluksi lähettää! Kortissa on todella upea joulun rauhan tunnelma. Siilin lakki kimaltelee kauniisti, ja koko kortti on väritetty tosi taitavasti.
Työkaverini Tarja lahjoitti puolestaan upean, huovutetun  sydämen. Sydän on yli 20 cm pitkä ja ihanan pulleaksi täytetty. Todellinen joululämmön tuoja!

 Blogiystäväni Sirpa lähetti tämän iloisen lumiukkokortin, voi että tuli hyvä mieli, kun kuoren avasin!

Suurkiitos teille kaikille! On iso etuoikeus saada tällaisia ajatuksella ja lämmöllä itse tehtyjä lahjoja, niiden näkeminen saa sydämen hyrisemään mielihyvästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!