sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Siilit Askartelutaivahas

Otin ja liityin Askartelutaivas-sivustoon, mukava nähdä, mitä kaikkea sen tiimoilta vielä tapahtuu. Askartelutaivaassa oli ihan oma Penny Black-haaste ja sen aiheena tällä kuulla Syyskortti.

Tämä on vähän yllättäenkin ainoa PB-leimakuvani, joka jollain lailla liippaa syksyä. Eikä leimasin edes ole oma, olen saanut kuvan ystävältäni, lämmin kiitos vaan Helelle! Taustapaperit ovat Maja Designia.

Siivoilin tuossa askartelukaappiani (yksi keittiön alakaapeista) ja järkytyin tavaran määrästä. Nyt pitää kyllä malttaa mielensä kaiken maailman ihanuuksien äärellä, varmaan laitan jotain kiertoonkin. Järkyttävää, millainen hamsteri olen...

4 kommenttia:

 1. Ihana kortti , askartelu taivaassa on kyllä kivoja haasteita mutta niin ön koukussa kortteihin sivustollakin ,vieläkun ois jaksamista ,aikaa osallistua kaikkiin

  VastaaPoista
 2. Niin on, Pia, haasteissa on nyt mistä valita. Ihan näin epävirallisesti itse ihmettelen, miten samanlaisia Koukussa kortteihin-sivusto ja Askartelutaivas ovat. Noinkohan näin pieneen maahan tarvitaan kaksi? Onnea ja menestystä toivon kyllä molemmille, ei sen puoleen.

  VastaaPoista
 3. Tutulta tuntuu - tuo hamstraus - mulla askartelupöytää ei näe kunnoilla, kun kamaa pursuaa...hoh hoijaa....

  mutta tämä on kyllä aivan suloisen söpö kortti ja aivan ihana leimakuva....
  iloa elämääsi!

  VastaaPoista
 4. Niin lutuinen, kävin tykkäämässä kortissa molemmissa sivustoissa ja vielä täälläkin, on vaan uskomattoman söpöinen. Ihanasti olet siilit väritelyyt ja kaunis sommittelu.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!