sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Uutuurenkarhiat kumi(leimasime)t

Sain jo jonkin aikaa himoitsemani Altenewin Beautiful Day-setin leimasimet Kreatinasta, ja ei kun heti kokeilemaan.

Käytin kukkiin ja lehtiin molempiin kolmea eri Mementon mustesävyä ja myös kolmea erilaista leimasinta. Ensin leimattiin hyvin vaalealla kukan/lehden pohja, siihen päälle tummemmalla varjostukset, ja viimeiseksi kaikkein tummimmalla ääriviivat.

Ihan ei mennyt kaikki viivat kohdilleen, joten jonkin verran väritin vielä vesivärikynillä reunoja. Mutta kivaa uutta puuhaa tämä oli, ja ensi kerralla olen jo viisaampi eli käytän leimasinten kohdistukulmaa apuna.

Tämä on ihanan monikäyttöinen setti. Näitä tulette jatkossa näkemään runsaasti. Tämän kortin vien vielä tänään naapurin 93-vuotispäiville.

Osallistun kortilla Koukussa kortteihin-haasteeseen, jossa on toukokuun aiheena kokeilla jotain uutta. Jep jep, niin tein.

EDIT: 

https://2.bp.blogspot.com/-l1LgIl7wJBE/VrbccU1SNfI/AAAAAAAAAKo/Y-rH1oCPC9I/s1600/sininen%2Bkuva.jpgKorttini tuli valituksi haasteessa kolme parhaan joukkoon! Jiihaa!!!

12 kommenttia:

 1. Oi kun on kaunis...losto työ!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kukkaset <3 Ja kivat värit kortissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari! Tuo vihreä taustapaperi on ollut mulla kauan, kiva kun tuli nyt käyttöä.

   Poista
 3. Elävän näköset on kukat, hieno kortti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, marumummeli! Hyvillä leimasimilla on ihana leimailla.

   Poista
 4. Todella upea leima ja taitavissa käsissäsi uskon että syntyy vielä monenmoisissa väreissä ja somisteissa. Kiva kun tulit mukaan Kk-haasteeseen!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!