keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Meni vinksallensa

Löysin netistä peek-a-boo-kortteja, ja suurella innolla aloin väsätä omaa versiotani niistä. Sain jopa järjestettyä harvinaisen yhteisen askarteluillan Satun kanssa, ja aloimme kahden naisen voimin selvittää kortin tekemisen tekniikkaa.

Omani meni sen verran pieleen, etten voinut sitä vuorokautta pitempään katsella, vaan purin osiin. Jäljelle jäi tällainen korttipohja ja leipurikissa, joka ei ihan mahtunut pohjaan. Siispä kukkia runttaamaan leikkureilla ja tekstileike päälle. Kyllä tämä sukulaisille välttää. =)

Kukissa käytin pitkästä aikaa leikkuria, jolla saa tehtyä viisi erikokoista kukkaa kerralla. Ne ovat noita punaisia. Lisäksi käytin kahden muun leikkurin avulla napsittuja valkoisia kukkia. Niin tuli erilaisia kokonaisuuksia. Yhdestä pikkukukasta on näköjään keskushelmi jo irronnut, lähden sitä etsimään ja liimailemaan paikoilleen.

10 kommenttia:

 1. Peek-a-boo-kortteja, mitä ne on ?
  Minä tykkään kaunis kokonaisuus kortissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirpa! Peek a boo-kortit kannattaa googlettaa, siten näkee hyviä esimerkkejä.

   Poista
 2. Täytyi oikein googlettaa mikä on peek-a-boo-kortti. :D Hienoja ovat.
  Ihana kortista tuli joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista
 3. Minustakin tuosta kortista tuli kaunis. Olen muuten vasta eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin, Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu, tervetuloa tutustumaan! Lähdenkin tästä saman tien vastavierailulle... =)

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!