sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Peljättääkö?

 Leimaillaan ja väritellään-haasteessa Koukussa kortteihin-sivustolla on lokakuun kunniaksi aiheena Hallloween ja luonnos. Tämä oma GDT-korttini on oikeastaan eräänlainen työvoitto. Itse en ole ollenkaan amerikkalaistyylisen Halloweenin kannattaja, supisuomalainen pyhäinpäivä riittää ihan mainiosti enkä kaipaa kurpitsalyhtyjä tai tekovampyyreitä pimeään syysyöhön hillumaan. =)

No, asenne oli siis kohdallaan. Ensin ajattelin, etten edes yritä, eihän multa VOI löytyä mitään kyseiseen teemaan sopivaa. Vaan kas. Kun on tällaiset  varastot, niin aina jotakin löytyy, tällä kertaa vihreitä pääkalloja violetilla taustalla toljottelemassa. Taustapaperin tekijää en muista, mutta leimasin on Penny Blackin. Mulla ainakin ajatus tuon kissan aariasta saa selkäpiin karmimaan. =)
Kuva on laadultaan kamala (aiheeseen sopien), mutta tässä näkyy vähän paremmin käyttämäni violetti kimalleliima. Sitä on kyllä oikeasti aika tasaisesti pitkin kortin mustia reunoja ja vielä kuvassakin. Pääkallopapaperin reunat revin ja värjäsin Inktenseillä.  Muut paperit ovat jämälaatikostani, joka on tunnetusti lähes pohjaton.

Tekstin lisään jahka keksin, kenelle tällainen naukujainen sopii. =)

4 kommenttia:

 1. AI tämä oli sun!! Näin tämän Facebookissa ohimennen ja katseeni kiinnittyi tuohon mustaan kartonkiin, josta on repimällä paljastunut liilaa. Katselin sitä suikaletta ja totesin, miten suuri vaikutus voi olla yksityiskohdalla. Tuntuu, että se(väreilläkin on varmaan jotain tekemistä asian kanssa...) saa aikaan juuri karmivaa halloweenmeininkiä. Tuo kissa on kyllä karmiva tässä. Jos sen laittais kukkapaperin kaveriksi, se laulaisi esimerkiksi syntymäpäiväserenadia, nyt se laulaa jotain ihan muuta.... Miauuuuuuuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu! =) Tuo liila reunus paljastui oikeastaan vahingossa, kun jämäsuikaletta aloin repiä, mutta sitten totesin, että tämähän on oikeastaan hyvä just näin. En ole itsekään tätä kissaa ennen ajatellut näin julmaan rooliin, mutta näistä leimasimista on tunnetusti moneksi. Näiden DT-korttien kanssa saa rutkasti haastetta, muuten en olisi tällaiseen ryhtynyt. Onneksi joutuu joskus rajojaan ylittämään, edes näin pienessä mittakaavassa.

   Poista
 2. Kiitos Kaisa. taas on niin huikee kortti. Kiitos kun jaksat tehdä Dt-kortteja <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Loikkeliini! Näitä on mukavaa ja opettavaista värkätä. =)

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!