sunnuntai 9. elokuuta 2015

Ollahan taas kotomarkilla

Meidän neljällä pyörällä perässä vedettävä kesäkoti on nyt siivoamista vaille työnsä tehnyt. 30 yötä nukuttiin tällä kertaa vaunussa, ja reissattiin lähinnä itäisessä Suomessa. Kuvassa uusi perheenjäsen, jonka nuoriso voitti Särkänniemen tarkkuuspelissä.

Työt alkavat huomenna. Saan tällä kertaa luokkaani 22 sirkeää ekaluokkalaista, joten säpinää ja suihketta on luvassa roppakaupalla. En olekaan viiteen vuoteen vetänyt ekaa luokkaa, mukava palata omimmalle alueelleen.

Kortteja teen sitten, kun taas ehdin ja haluan, nyt jatkuu sen puoleen vielä hiljaiselo.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa alkavaa kouluvuotta. Varmasti mielenkiintoista aloittaa ekaluokan kanssa,

  VastaaPoista
 2. No hei! :)
  Kävinki menneellä viikolla kasomassa...josko joku juttu olisi tullut esille.
  Mutta ei viellä ollut...
  Kun itsekkin olin lomalla hieman hiljas eloa on ollut...jospa se tästä.
  Onnea uudelle perheen jäsenelle.
  Mukavaa alkavaa kouluviikooa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Jännitystä monessa perheessä ja opella tietty kans Ü Harmillista, kun on tulossa huono omenavuosi. Aatella, jos saisit joka oppilaalta omenan, niin hyvät hillot niistä jo keittäis.....
  Voi, siitä on aikaa, kun kuopus koulutien aloitti (vuoden siskoaan myöhemmin). Paikallislehteenkin uusi ekaluokkalainen pääsi.
  Mie nukuin lomani aitassa, kyllä oli makoisat unet kolmen viikon ajan (paitsi niinä öinä, kun koira piti turhan tarkkaa vahtia jokaisesta rasahduksesta).
  Mukavaa lukuvuotta siule ja pikku oppilailleÜ

  VastaaPoista
 4. Voi mahtava tyyppi asuu teidän kanssa asuntovaunussa! Ihana kuulla, että olette reissanneet ja vaihtaneet maisemaa, mutta kaikelle on aikansa ja koska pakko on sorvin ääreen palata, niin on sekin tässä vaiheessa vielä kivaa. Olo on innostunut! Aivan mahtavaa, että juuri sä oot vetämässä ykkösiä! Tsemppiä! Kyllä niitä kortteja kerkiää... Kiva, että jotain kirjoittelit. =)

  VastaaPoista
 5. Uusi perheenjäsen levittää hyvää mieltä blogissa muillekin
  - jatkakoon sitä tuoden myös perheessänne niin lomilla kuin arjessa!!
  Kurkittu on ihanaa blogiisi ja NYT bingo!!
  Arki alkaa itselläkin piiiiiitkän sairasloman ja ihanan kesäloman päätteeksi!! Kortteilua sitten mielenterapiaksi ja pimenevien iltojen iloksi!!

  VastaaPoista
 6. Mukavaa alkavaa kouluvuotta, täälläkin mummon pienimmäinen aloitti eka luokan, kuulema hyvin menee vaikka joutuu aamuisin ainakin bussilla kulkemaan, onneksi on iso veli apuna.
  Teillä on varmaan ollut hieno kesäreissu, mahtava uusi perheenjäsenkin :-)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!