maanantai 8. kesäkuuta 2015

Viiliää hellepäiivihin

Hellepäivät nyt eivät totisesti vielä meitä suomalaisia kiusaa, mutta tämä House Mousen veijari näyttää mitä tehdä, jos ja kun niitä vielä kesä tullessaan tuo. On kaverilla autuas ilme ainakin. =)

Paperit ovat Maja Designia, tekstileimasin Nea-Idean, ja siinäpä se. Leimakuvan olen saanut, muistaakseni Katilta, joten se on ainoa laatuaan.

6 kommenttia:

 1. Ehkäpä heinäkuussa saadaan kokea pitkiä hellejaksoja ja silloin varmasti toivoo mahtuvansa jäävesilasiin hiirulaisen tavoin Ü
  Täällä koettiin kesän ensimmäinen ukkonen juuri hetki sitten. Olipa komia välähdys ja kunnon jyrähdys heti perään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole jyrissyt, mutta vettä on tullut niin, että pelloilla paikka paikoin lainehtii. Sorsat ja joutsenet ovat löytäneet ihan uusia lintujärviä, mutta maanviljelijöillä vetää mielen mustaksi. Niin että kyllä se sade nyt jo alkaisi riittää.

   Poista
 2. Veikeä kortti!
  Joo harvoin minä helteitä kaipaan mutta, mutta nyt olisi paikallaan!
  Tai edes auriko paitaisi vaikka hieman viileä on... silloinkin tykkään. Mutta tuulta ja sadetta,... ei kiitos enää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirpa! Meille rakennettiin tuohon viiden kilometrin päähän 16 kpl 250 metrin korkuista tuulivoimalaa sähköä jauhamaan. Ovat saaneet kyllä tänä keväänä jauhaakin oikein kunnolla. Ilmankos Suomella riitti sähköä ekaa kertaa Venäjällekin myytäväksi. =)

   Poista
 3. Piti tänne bloginkin puolelle tulla ihastelemaan tätä söpöliiniä! Tää on niin huikea. Kuinka kuule on noin sopiva paperikin taustalla! Hyväntuulinen. Tulee vaan aivan kylmä, kun kattelee hiiren olemista jäissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tästä tuli ihan kiva kokonaisuus, kiitos taas kerran Majan papereiden. Arvaa, tuleeko mulle vilunväreitä tästä, en voisi kuvitellakaan ikinä tekeväni moista temppua, ei veri kiertäisi sormissa ja varpaissa varmaan vuorokauteen. =)

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!