torstai 11. kesäkuuta 2015

Meillon uus kummilikka!

Ihan odottamatta, isona iloisena yllätyksenä, meitä pyydettiin mieheni kanssa pienen tytön kummeiksi. Voi miten ihanaa! Olin jo ajatellut, ettei tällaisia kehäraakkeja (lue: lähes 50 v.) kukaan enää kummiksi kysele, vaan näin onnellisesti tässä kävi. =)

Menemme tänään pikkuista katsomaan. Ja ei, kortti ei ole hänelle, vaan 7-vuotiaalle isosiskolle, joka on tähän asti ollut sukunsa ainokainen lapsenlapsi ja nyt siis saa opetella jakamisen jaloa taitoa.

Tein vähän isomman laation, jokainen sivu on 7 cm, ja niin tähän mahtui peräti kolme Purple Onion Designsin kaverusta.  Myös teksti on leimattu saman valmistajan kirjaimilla. Laitan tähän vielä lisää kuvia siitä, miltä laatikko näyttää eri lailla avattuna.


8 kommenttia:

 1. Todella ihana kortti ja kiva huomioida myös isosiskoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Apris! Just tultiin vauvaa katsomassa, aivan uskomattoman suloinen pikkukeiju. Ja isosisko oli tosi tomera hoitaja.

   Poista
 2. Onnea tuleville kummeille.!!!!
  No,no.... mitä minä taas luen.
  Kuuleppas nyt....täällä on melkein samaolla numeroilla :) enkä tunne itseäniä vielä van... ;) .Immeinen parhaassa ijässä!!! :D
  Oota kun 50 villitys alkaa!!!! :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän 50 ole vielä ikä eikä mikään! Meillä suvussa ja kaveripiirissä vain kummeiksi on yleensä pyydetty kolmikymppisiä. Siitä tämä hämmästys. =)

   Poista
 3. Hauskoja hahmoja tusahtaa laatikosta! Varmaan ilahduttaa saajaa!!

  VastaaPoista
 4. Voi ihana kunniatehtävä teille "vielä". Ei vois parempia kummeja vauveliini saada. :) Niin on söpö korttikin. Ihana, että isosisko on muistettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, osasitpa taas sanasi lämpimästi asettaa!

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!