tiistai 12. toukokuuta 2015

Kiitoksia kokkausopeelle

Meidän poika 17 v. lopettelee toista vuottaan ammattiopistossa kokkilinjalla ja pyysi, että teen hänen opettajilleen kortit. 11 kpl, huhhuh. Niitä on tässä nyt muutama päivä väsätty ja tähän näytille laitan pari, muut olivat hyvin samantapaisia.

Käytin korteissa Penny Blackin What´s Cookig?-leimasettiä, setti on tullut kovaan käyttöön jo muutamassa kuukaudessa. Kaikki kortit ovat kokoa A6, olivat joutuisampia tehdä kuin neliökortit.

Tässä ekassa on Maja Designin paperit. Satulta lainatuilla stansseilla olin mankeloinut kaikki näiden taustat, kyllä tuo erilainen kehys ihan eri fiiliksen kortteihin. Tekstit leimasin Purple Onion Desingsin irtokirjaimilla.

Tähän ja tämän kolmeen sisarkorttiin löytyi paperit osin jämälaatikosta.

Neljä korttia tein tällaisesta kaksipuoleisesta Graphic 45:n paperista, jonka kerran sain salaiselta askarteluystävältä. Ihan vaan paperia kääntämällä sai erilaisen tunnelman korttiin. Pienet lusikat ovat haaraniittejä.


5 kommenttia:

 1. Jopa on kauniit kortit.
  Ihana ajatus pojaltasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirpa! Tämä meidän nuorimies on koko ikänsä hämmästyttänyt meitä kohteliaisuudellaan ja omaperäisyydellään, tämä pyyntö sopii hyvin hänen persoonallisuuteensa.

   Poista
  2. Ihanaa että ollaan erilasia! :)

   Poista
 2. Upeaa kun nuorimies haluaa muistaa opeja äidin tekemillä korteilla! Hienoja ovat kortitkin, kyllä noita kelpaa antaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Poika tykkää kokkaamisesta ja tarjoilusta kovasti, oli suuri helpotus, kun oma ala löytyi näin helposti.

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!