sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Moon kuulolla

Pääsin Koukussa kortteihin sivustolle vierailevaksi DT:ksi tämän vuoden ajaksi haasteeseen Leimaillaan ja väritellään. Maaliskuun ajan aiheena on Some Odd Girl ja luonnos, jonka löydät täältä. Nyt vaan innolla mukaan!

Oikein piti hankkia ensimmäinen Some Odd Girl-leimasimeni tätä haastetta varten, kerrankin oli hyvä syy. =) Tämä on Paperinauhasta, ja on muuten tosi passeli meidän 14-vuotiaalle tyttärelle ja hänen kavereilleen. Ja kiva väritettävä!

Maskasin kuvaan samassa leimasinsetissä tulleita nuotteja ja käytin Satun ihmekoneen avulla stanssamiani pohjia. Tytön vaatteiden värit ehdotti tyttäreni, äidin väriskaala kun on kuulemma vähän tylsä. =) 

Tykkään kovasti tämän kortin raikkaudesta, näitä pitää tehdä pian lisää.


16 kommenttia:

 1. Tämähän onkin tosi ihana kortti :-)

  VastaaPoista
 2. Upea työ. Minäkin kokeilin leimasinta art journalissani. Värittäminen on vaikeaa. En ole uskaltanut pelkästä leimasinkuvasta kortteja vielä tehdä. Paljon on minulla opeteltavaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jatka vaan sitkeästi värittämistä, kyllä se siitä aukeaa. Harjoittelua se vaan vaatii, itse kullakin.

   Poista
 3. Tämä on taas aivan ihana kortti Kaisa. Kiitos kun osallistuit haasteeseen ja teit todella hienon kortin :) ps. Anteeksi että "jouduit" ostamaan leimasimen. :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun sain hyvän syyn ostaa tämän leimasimen. =) Tästä tulee taatusti monikäyttöinen tuttavuus.

   Poista
 4. Miule nuo värit olis haasteellisia yhdistää - tämä on ihana. Ja vau tuo väritys! Nyt on yksi hyvä syy lisää piipahtaa Paperinauhassa leimasimia katselemassa - ehkäpä jo tässä kuussa Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari! =) Paperinauhaan piipahtamiseen löytyy kyllä aina monta hyvää syytä. Jos et itse keksi, autan mielelläni. =)

   Poista
 5. Kiva! Raikkaat värit. Nämä Some odd girl:it on ihan vieraita mulle... Ihan uus tuttavuus. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu! =) Outoja nämä ovat olleet mullekin, mutta tätä on kiva käyttää. Ihana sukeltaa johonkin uuteen.

   Poista
 6. Ihania kortteja koko tietokoneen näyttö täynnä! Kukkaruukkukortit on kyllä tosi hienoja, niihin oliki varmasti kiva prääsätä kukkia kourakaupalla :D Tuo hääkortti on kans aivan valtavan hieno! Oot kyllä erityysen tarmokas korttimaakari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Krista! =) Meinasi vähän jo mopo karata käsistä noiden kukkaruukkujen kanssa, mutta kun piti saada kaikki kukat hävitettyä. Nyt kyllä on vähän ähky olo, pitänee vähän hillitä intoaan ja keskittyä välillä töidenkin tekemiseen.

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!