tiistai 10. helmikuuta 2015

Nuali lähärös

Penny Blackin kissa Amorina, ou jee. =) Tästä piti tulla ystävänpäiväkortti, vaan se muuttuikin onnittelukortiksi tuossa matkan varrella. Tumma taustapaperi on tyttäreni valitsema, muuten en olisi noin tummaa katsonut päinkään. Taas tuli totuus nuorison suusta.

Tekstileikkeen embossasin hopealla. Huvittavaa sinänsä, leike putosi kesken kaiken lattialle ja minä kuumailmapuhaltimen kanssa perään, onnistui tuo kuumentaminen näköjään lattiallakin.

Penny Black Saturday Challenge: Hearts

10 kommenttia:

 1. Upea ja tumma pohja sopii hyvin;-))m

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti ja hienosti väritetty kuva.

  VastaaPoista
 3. Värit on kivat! Oikein semmonen ystävänpäivän meininki vaaleanpunaisine yksityiskohtineen. Terkut vaan tyttärelle, että paperi sopii hienosti. Kyllä sitä vaan onkin tahmeassa liimassa joskus, siis useinkin. Kun katsoin aiemmin tätä korttia ja katsoin tarkasti tuota embossausta, luin kyllä, että onnea joo, mutta en tajunnut kuitenkaan, että niin "onnea" tarkoittaa onnea. Ystävänpäiväkortiksi minä tämän mielsin tähän asti, kunnes kirjoitit, että tämähän on onnittelukortti!

  VastaaPoista
 4. Itselle epämieluisat väriyhistelmät saattavat josku syllättää. Värimaailma on yllätyksellinen joten kannattaa kokeilla välillä hieman riitelevieäkin värisävyjä. Tässä kortissa värit sointuu hyvin toisiinsa. Hieno.

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti ja todella hyvin valitut paperit!

  VastaaPoista
 6. This is a lovely creation! Thanks for playing at PBSC! xxx

  VastaaPoista
 7. Thank you for joining our February Challenge at Penny Black Saturday Challenge! I do hope you will pop over and join us for our March Challenge-Spring Blooms!

  I love this image...I actually colored it up several times...just ran out of time to make it into a card...love the 'halo' you added around the kitty!


  ♥ Sue Kment

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!