sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Loista piäni kynttilä

Koukussa Kortteihin-sivuston Joulumaratooniin menossa tämäkin, nyt aiheena Jo kuusi kynttilöitä/ on käynyt kukkimaan./ Pimeitä talven öitä/ näin ehkä valaistaan. Näissä kuusissa ei kynttilät kuki, mutta kuva sopii mielestäni oivasti tuohon loppupuoleen, onhan tuossa kynttilä tuomassa valoa pimeään.

Leimakuva on mulle rakas, tykkään kovasti sen herkästä tunnelmasta. Lisäsin maahan Snow Texiä, joka kimaltelee. Ja kuvaan piirsin nuo nuotit, kun se kohta jotain kaipasi.

Taustapaperit ovat Majan Vintage Spring(!)-lehtiöstä. Talvisen siitä sai näppärästi leimaamalla muutaman lumihiutaleen Mementolla. Nuo kauniita kuuset olen saanut  Katilta, niihinkin lumiainetta.

Korttipohja ei ole A6 vaan reilusti isompi. Tosi hyvä koko näille vähän isommille leimakuville.

9 kommenttia:

 1. Kaunis kortti jälleen! Leimakuvassa on ihanan jouluinen tunnelma.

  VastaaPoista
 2. Voihan Wau!
  Aivan ihana kortti, josta olet väritykselläsi saanut eloon. Kaunis kokonaisuus, tykkään :)
  Hieman ihmettelen miksei paikalliset nettikauppamme myy näitä leimasimia, koska niitä tuolta Usan kaupoista kyllä löytyy mielettömät valikoimat.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on ihanainen!
  Millä olet värittänyt kuvan?

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Mari, Kati ja Sirpa! Kati, Heidin Korttipajasta kannattaa kysyä, jos haluaa jonkun Pennyn leimasimen tilata. Paperellassa taitaa olla tällä hetkellä parhaiten Pennyn leimasimia tarjolla, mutta samaa mieltä olen, enemmänkin saisi olla.
  Sirpa, olen värittänyt kuvan Derwentin vesivärikynillä ja taustaan hieroin tapani mukaan chalkseja.

  VastaaPoista
 5. Mä oon ihan täpinöissäni, miten joku saattaa keksiä tehdä "tavallisesta" raitapaperista noin pienellä kikalla joulupaperin! Ihan mahtavaa! Tosi kaunis paperi. Niin on kyllä kuva, sen väritys ja koko kokonaisuuskin, mutta minä vain jäin ällistelemään tuota nerokasta paperin käyttöä...

  VastaaPoista
 6. Hihittelen täällä itsekseni viestillesi, Satu. =) Olin itsekin aikas tyytyväinen, kun keksin tuon taustapaperin tuunaamisen. Ihan tosissani ajattelin, että otan kortin maanantaina töihin ja pokkana kysyn, oletko nähnyt tämän sarjan joulupapereita. Pahus kun tulin näin paljastaneeksi. =)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!