lauantai 4. lokakuuta 2014

Pölläälyä

Sain kerrankin tosi tarkan tilauksen onnittelukortista: amerikkalaiseen ylioppilaiden mustaan tupsulakkiin puettu pöllö, väreinä keltainen ja vihreä ja taustalle kirjaimia.

Mitään tuonkaltaista leimasinta mulla ei ole, joten etsin googlen avulla netin ihmemaasta tällaisen värityskuvan, jonka pienensin sopivaan kokoon. Vähän hirvitti värittää Inktenseillä tavalliselle kopiopaperille, mutta loppujen lopuksi väritys on ihan ok. Liimasin pöllön kartongille ja leikkasin irti, se on sitten kohotettu tarroillaa.

Stanssatut kirjaimet olen saanut askarteluystävältä, tosin ne olivat liiloja, mutta musteiden avulla värimaailma oli helppo vaihtaa. Sekaan liimasin vielä muutaman tarratimantin, nekin olen saanut.

Toivottavasti tilaaja on tähän tyytyväinen, ainakin toiveet tuli toteutettua. =)

6 kommenttia:

 1. Kyllä,kyllä, kyllä on ihana...

  VastaaPoista
 2. Voi kun kiva! Ennen tekstin lukemista mietin jo että onko sulla tuollainenkin leima! Ihan täydestä meni tuo tulostettu kuva. Ihanan tarkka tilaus. Itse tykkään siitä, kun tulee vastaavanlaisia pyyntöjä. Niissä kyllä joutuu joskus haastaa itseään kovasti, mutta lopputulos palkitsee. Hyvä sä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Satu! =) Tarkat pyynnöt ovat tosiaan siitä kivoja, ettei tarvitse haahuilla tuhansien mahdollisuuksien välillä. Tosin silloin kyllä miettii, että onko tilaajalla valmiiksi mielessään tarkka kuva, ja vastaako valmis kortti sitä kuvaa. Mutta riskillä mennään. =)

  VastaaPoista
 4. Samat sanat Satu! Ajattelin jo, että kyllä on Tirpuusella kaikenmoosia leimasimia :) Haastavat kortit on välillä kivoja, varsinkin jos (ja kun) on materiaalia mistä tehdä :) Hieno kortti kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Krista! Tunnettu tosiasiahan on, että mulla on jos jonkinlaasia leimasimia ja järkyttävät määrät. =)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!