keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ystäväperhe muutti krannihin

Kranni tarkoittaa naapuria, ja tuohon naapuripitäjään muutti rakkain ystäväperheemme toiselta puolen Suomea. Tupaantuliaiset ovat sunnuntaina, joten tein heille tämän kortin.

Leimasin on Lili of the Valleyn, tekstileimasin Finnstamperin. Paperit ovat Maja Designia, kahdesta eri lehtiöstä. Kukat värkätty samoista papereista. Kuva väritetty vesivärikynillä ja tehosteena vähän glossya.

Challenge: Crafty Little Fairies Challenge (Cute and Cuddly)

10 kommenttia:

 1. Ihana kortti! Upee väritys! Tykkään kun on noin vahvat värit. Ja voi, miten mahtavaa ystäväperheen muutto tännepäin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Sirpa ja Satu! =) Ystäväperheen äiti on lapsuudenystäväni, he ovat nuoremman poikamme kummeja ja me heidän nuoremman poikansa kummeja. Aivan ihanaa on heidät tänne saada.

  Kuvan värityksestä sen verran, että meinasin ensin heittää roskiin, kun väritys ei ottanut onnistuakseen. Mutta kun sitkeästi lisäsi väriä, tuli siitä ihan kiva. Ottaa niin luonnolle heitellä kuvia pois.

  VastaaPoista
 3. Täh?! Tämmöstähän tämä meidän rakas harrastus. Tekijä meinaa heittää roskikseen ja toinen ihastelee, että nyt on vuoden paras väritys. Itse ne "virheet" vaan huomaa.

  VastaaPoista
 4. Just ajattelin, että mikä ihmeen sana tuo oli, onneksi selvensit.
  Ihana ja niin suloinen kortti!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! =) Ritva, täällä ruotsinkielisen Pohjanmaan kainalossa lainasanat ovat tosi tavallisia murteessa, granne on siis vääntynyt kranniksi. Täällä on sanonta, että minoon meiltä ja muut on meirän krannista, kuvaten tätä vaatimatonta elämänasennetta, jota täällä viljellään. =)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana kortti! Tuo alla oleva perhoskortti on myös todella upea, just mun värit :)

  VastaaPoista
 7. Söpö kortti ja kuva on upeasti väritetty!

  VastaaPoista
 8. Gorgeous card. Thank you for joining us at Crafty Little Fairies this month. Good Luck.

  Deborah A

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!