keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Yks ruusu piisaa

P*skarteluhaasteessa on aiheena bingo ja sieltä bongasin rivin kukka -x- 3D. Ne 3D:t on tuolla kukkien alla tarroina, ja x olkoon vaikka roosa, sitä kun kortissa piisaa.

Olen siivoillut askartelukaappiani ja tuskastunut kuviopapereiden määrään. Niinpä tämän kortin alkuperäinen idea oli tuhota mahdollisimman paljon tuota taustapaperia. Onnistuinkin aika hyvin mielestäni, ei jäänyt edes silppulaatikkoon kuin yksi pieni lirvu.

Nuo tekstileikkeet ovat niin ihania, että ostaa päräytin niitä monta pussillista Heidin Korttipajasta. Ihanan simppeleitä käyttää, ja kuitenkin viimeistellyn näköisiä.

15 kommenttia:

 1. Raikas, hyväntuulen kortti 5-kymppiselle :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti, tuokin on niin kiva leimasin;-))m

  VastaaPoista
 3. Voi miten sieviä ovat jälleen kukat ja hiiret, ruusukin näyttää kauniilta. Minäkin muutaman tekstin tilasin innoittamanasi ja ovat kyllä ihania..

  VastaaPoista
 4. Tykkään kovasti tästä värimaailmasta. Ja nää hirulaiset on yhtä sulosia kuin siilitkin <3 Toivottavasti Heidillä on paaljon tekstejä mukana Leimailutaivaassa, odotan pääseväni ostoksille ;) Viimeksi tuli ostettua vain muutama kokeeksi. Ovat tosiaan kivan näköisiä myös korteissa.

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti ja tuo leimakuva on myös kiva. Katsellessa korttiasi muistin myös itseltä löytyvän saman leiman. Kun ei ole aikoihin askarrellut, ei enää muista mitä kaikkea materiaaleja itseltä löytyy :)

  VastaaPoista
 6. Todella sievä ja hellyyttävä kortti! :)

  VastaaPoista
 7. Tämäkin... aivan ihana! Ja tämä värityksesi aina... joka kerta aivan upeaa!! Kyllähän näitä jaksaisi ihailla vaikka tunti tolkulla. :)

  VastaaPoista
 8. Olen ihan mykistynyt näin monesta kommentista, tuhannet kiitokset näistä! =)

  VastaaPoista
 9. Kaunis kortti! Leimakuva on mainio ja hienosti väritetty! Silppulaatikosta löytyy aina ihania yllätyksiä ja niistä saa mainioita kortteja :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!