sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Vain tarroja paperilla

Muistan hyvin, miten haltioissani olin, kun sain ekan kerran käsiini paperikon, jossa oli näitä K&Companyn Amy Butler-papereita. Mitkä värit! Myöhemmin ostin Kruununjalokivestä saman sarjan 3D-tarroja, ja molemmat jäivät unhoon tuonne askartelutarvikkeita pursuavaan kaappiin.

Nyt iski inspis, ja tehtailin tarvikkeista kolme korttia. Tässä niistä ensimmäinen, tulen väreissä. Vieläkin jään tuijottelemaan tuon taustapaperin kauneutta. Sääli, ettei näitä enää saa mistään.

Teksti on muuten väritetty tarra. Eli tässä kortissa ei ole leimasinta käytetty ollenkaan, mikä on kyllä mulle tosi harvinaista

8 kommenttia:

 1. Woi-wautsi aivan ihana työ!
  Ja todella ihana tuo alimmainen paperi!

  VastaaPoista
 2. Autsi kun on ihanat hehkuvat värit ja tosi upea kortti. Kyllä näitä kannattikin säästää....ja sitten käyttää :-))

  VastaaPoista
 3. Aivan upea ja kaunis, joskus on niin ihana tehdä "vain tarroilla" tai valmiskuvista, :). Millaisilla tusseilla saat värin tarttumaan ääriviivatarraan?

  VastaaPoista
 4. On kyllä huikean upeat värit tässä kauniissa kortissa. Kiva piristys näihin keleihin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos! =) Granne, mulla on ihan vaan musta permanent-tussi, ostettu läheisestä S-marketista. Olen just etsimässä uusia tähän hommaan soveltuvia tusseja, edelliset kuivuivat pilalle.

  VastaaPoista
 6. Ihanat värit tosiaan! Toisessakin postaukesessasi oli ihanat kortit samalla reseptillä. :) Papermanialla on sellaisia "Metallic"-tusseja (muistaakseni nimi oli tuollainen), jotka tarttuvat hyvin ääriviivatarraan. Olen Sinellistä hommannut.

  VastaaPoista
 7. Täydelliset tulenpunaiset värit, WOW! Korttisi on uskomattoman kaunis kaikkinensa :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!