sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kevähän korvalla

Olen saanut tämän ihanaisen kissakuvan Merviltä Leikkaan-blogista. Se on leimattu ruskealla huippulaatuiselle akvarellipaperille, jota on ilo värittää. Kestää nimittäin useammankin vesikäsittelyn. Niinpa esim. ruukussa on viittä eri väriä ja ties kuinka monta kerrosta. =)

Tällä onkin sitten kiva osallistua Mervin hienoon haasteeseen, jossa on tosi upea palkinto. Käypä kurkkaamassa täällä.

Paperit ovat Maja Designin Vintage Spring-lehtiöstä. En raaskinut niiden kauneutta paljon peittää, joten malli on taas simppeli.

Challenge: Penny Black Saturday Challenge (For Someone Special)
                  Mervi´s Candy and  Challenge (To a Firend/ Everything Goes)

9 kommenttia:

 1. Joko se on pääsiäiskortteiluaika? :), jihuu, pupu esiin. Aivan ihana sinun värityksesi, narsissitkin suorastaan hohkaa.

  VastaaPoista
 2. Upea pääsiäiskortti, mahtava väritys!
  Tuo onkin niin iso leimasin, ettei paljon koristeluja tarvi, upeat paperit.
  Kiitos osallistumisestasi Karkkihaasteeseeni, onnea;-))m

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kortti ja suloinen kisunen! Väritys on jälleen todella kaunista ja pienet perhoset tuovat korttiin aivan ihanaa herkkyyttä. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne! =) Granne, en aikonut tehdä tänä vuonna ollenkaan pääsiäiskortteja, vaan kummasti niitä on jo pari syntynyt. Ja Mervi, kiitos aivan ihanasta kuvasta! Jaanuska, mulla on nyt joku perhoskuume, niitä lehahtelee joka korttiin.

  VastaaPoista
 5. Ulkona linnut sirkuttelivat joukolla koreasti ja kyllä näyttää tälläkin Tirpuusella olevan kevättä rinnassa Ü Oonkohan jo maininnut aiemminkin.... Kortti kortilta aina vaan aurinkoisempaa tarjolla :) Kivan pehmeästi olet kuvan värittänyt, hyvin käy ruskea muste tähän kisuliin. Ihana kortti!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Maaret ja Sari! =) Sari, ihania nämä sun kommentit, suorastaan runollisia, väkisin alkaa mieleen levitä keväinen auvo. =)

  VastaaPoista
 7. Ihanan keväinen, kauniit värit

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!