sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Hiihtolomahaastet


Laitan nyt kerralla näytille kaikki nämä kortit, joihin sain ystävältäni Satulta värkkejä pussillisen verran. Kyllä on mennyt pari päivää joutuisasti, kun olen materiaaleja käännellyt ja niistä suunnitellut kokonaisuuksia.

Tässä kortissa Satulta saatua ovat leimakuva, kullanvärinen peilikartonki kuvan takana, höyhen ja ruusukuvioinen paperi. Näitä valitessaan Satu on varmaan itsekseen hykerrellyt, mennään kovasti yli oman mukavuusalueeni, ja hyvä niin. =)

Omaa on siis vain kullaväriset koristehelmet, ruusupaperin kullavärinen tausta ja ääriviivatarra. Tildan helmet on pearlmakeria ja juomalasissa on kullanväristä kimalleliimaa. Ai niin ja koko lasi on silattu glossyllä, kiiltelee kivasti.

Tämä kokonaisuus oli hankalin saada kasaan, mutta niin vaan tuli jotain värkättyä. Satulta saatua on leimakuva, ruskea pitsinauha, nuo virkatut orvokit ja kaunis Maja Designin taustapaperi. Tildan asun värit tais jäädä turhan vaisuiksi, mutta joskus näinkin. Omaa on vain ruskea taustakartonki, pikkukukat ja ruudullinen Maja Designin paperi.

Ja tyylistä toiseen renkaat vinkuen. Tässä on enää kolme Satulta saatua: teksti, höyhen ja tuo suloinen jalanpohjanauha. Leimakuvankin olen tainnut ammoin leimata Satun leimasimella, joten senkin voi melkein laskea. Omaa ovat taustapaperit (jämäpalajoja) ja vaaleanpunaiset tarratimantit. Satun pussissa olisi ollut pinkkejä, mutta ne tuntuivat turhan räväköiltä.

Tämä kortti lähtee keskosten korttikeräykseen Kätilöopistolle. Ajattelin, että höyhentä on mukava silittää, on hento ja pehmoinen kuin pienen ihmisen iho.

Tässä onkin Satulta vain nuo upeat vihreät stanssatut kuviot. Sopivat mielestäni oivasti yhteen tämän First Editionin paperin kanssa. Tämänkin leimakuvan olen jostain saanut, joten lainakamaa on tässäkin siis käytetty. Ajattelin jatkaa Magnolioilla, kun nyt vauhtiin pääsin.

Olihan kiva rupeama! Vielä on yksi Satun antamista leimakuvista värittämättä ja jotain muutakin käyttämättä, niitä ilmestyy varmaan tulevia kortteja piristämään.


4 kommenttia:

 1. Onpa sinulle ihana haaste heitetty ja hienosti olet sen ottanut vastaan, upeita ovat Magnoliatkin sinun käsittelyssä, Hienoja värityksiä ja sommitelmia toinen toisensa perään, :)

  VastaaPoista
 2. Kaikki ovat ihania ja jos pitää joku valita niiiiiin ensimmäinen minun makuun!

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs nämä kaikki ovat aivan ihania:-))

  VastaaPoista
 4. Ovat upeita, ja jännää tuo oman mukavuusalueen ylittäminen,,,,,,,pidänkin tuosta ekasta - se on niiiiin tyttömäinen,,,,mutta kaikki ovat aivan ihania, sulla on taito hyppysissä,,,,

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!