keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuaren 2013 mialuusimmat

Sekalaisessa järjestyksessä, fiilispohjalta.

Tänä vuonna pääsin ekaa kertaa tekemään DT-kortin, tuon keinuvien hiirten kortin. Sain ihanan tilauksen alkuvuodesta, 34 korttia samaan osoitteeseen, ja niiden tekeminen oli tosi mukavaa. Edelleen tykkään kirkkaista väreistä, mutta kokeilin myös yksivärisyyttä. Ja ihan uusia juttuja pääsin kokeilemaan musteilla, intona kokeilin paria tekniikkaa. Tahtoo oppia lisää!

Suosikkeja ovat edelleen Penny Blackit, Lilin leimasimet ja Maja Designin paperit. Väritän edelleen sitkeästi vesivärikynillä, tussejakin vähän kokeilin enkä oikein niistä innostunut. Vanhassa vara parempi. Mutta kiva on uuttakin tunnustella.

Uteliaana siis alkavaan askarteluvuoteen 2014!

12 kommenttia:

 1. Pitkin vuotta olen käynyt korttejasi ihastelemassa, joskus kommentoiden joskus vaan ihastellen, :). Upean TOP10 olet listannut, näistä minun ehdoton lemppari taitaa olla tuo alin ja varpustyttö. Ihanaa vuotta 2014 sinulle!

  VastaaPoista
 2. Aivan upeita kortteja ! Minun suosikkini on myös tuo varpustyttö ja eka kortti..
  Antoisaa ja Idearikasta Uutta Vuotta sinulle !

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos teille molemmille! Granne, samaan tapaan käyn itse ihailemassa sun korttejasi, nähtävästi meillä on samanlainen maku. =) Ja Anemone, tykkään itsekin tuosta ekasta kortista paljon, siinä on jotain sellaista, jota haluan oppia lisää. Oikein hyvää alkavaa vuotta teille molemmille!

  VastaaPoista
 4. A wonderful collections of cards Tirpuunen and impossible to choose a favourite.

  Happy New Year.

  B x

  VastaaPoista
 5. Kauniita töitä olet tehnyt viime vuonna,
  askarteluiloa uudelle vuodelle:)

  VastaaPoista
 6. Thank you so much for your kind words, Brenda! Ja kiitos piipahduksesta myös Minnalle, imartelee kun moinen taituri kommentoi omia korttejani. =)

  VastaaPoista
 7. Dear Kaisuliini, sulla on ihana omaperäinen tyyli! Korttisi ovat herkullisen värisiä ja useimmiten niiiiin hyväntuulisia.Upeita kortteja teit kuluneena vuonna! Voinko vielä kerran kannustaa jatkamaan tuota väritystyyliäsiä. Kiitos askarteluilojen jakamisesta ja inspiroimisesta. Askarteluntäyteistä ensi vuotta! -Satska

  VastaaPoista
 8. Kiitos ja halaus, Satska! Hetken piti äimistellä, ennen kuin muistin lempinimesi. =) Talletan kauniit sanasi mieleni sopukoihin, ihana lukea tuollaista. Kiitos itsellesi monesta askarteluun(kin) liittyvästä oivalluksesta ja vinkistä, olet aarre!

  VastaaPoista
 9. Mahtavia töitä. Sulla on ihanan simppeli tyyli, ei mitään ylimääräistä härpäkettä, tykkään! :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos, Nonni! Itse ihailen kauniita korttejasi juuri siksi, että ne ovat niin selkeitä ja pelkistettyjä, tykkään kovasti niistä!

  VastaaPoista
 11. Onneksi minun ei tarvitse valita parasta näistä......ihania ovat kaikki, toiset humoristisia, toiset tyylikkäitä, kaikki upeita! Ja jos värittelet vesivärikynillä, saanko udella, 1. minkämerkkiset ne ovat 2. minkänimiselle paperille leimaat 3. millä merkillä leimaat

  MInä kun en millään opi (lue, en kai viihti harjootella) tuota värittämistä.....tai joskus, erittäin harvoin onnistun saamaan sen valon ja varjon leikin onnistumaan....

  VastaaPoista
 12. Kiitos, Ritva, ihan täällä punastelen mielihyvästä. =) Väritän Derwentin Watercolor-kynillä, omistan upean 72 värin laatikon, huippukyniä. Leimaamiseen käytän VersaFineä, jos on kyse leimakuvan leimaamisesta, noissa leimaamalla tehdyissä korteissa olen käyttänyt Mementon musteita. Ja paperi on yleensä ollut Fabrianon Accademiaa, 200 g/neliömetri. Leimakuvat varjostan ympäriltä usein chalkseilla.

  Hidasta se värittämisen oppiminen on, mutta olen silmä kovana tiiraillut mestarien töitä, niitä löytyy blogimaailmasta pilvin pimein. Ja kun googlettaa leimasimen nimellä ja ottaa kuvahaun, aika usein löytää jonkun tekemän mallin.

  Niin että anna mennä vaan. Värittäminen on mielestäni korttiaskartelun suola, ihanaa hommaa, vaikka välillä osa roskiin päätyykin.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!