perjantai 31. tammikuuta 2014

Rosvoolua Pohojanmaan tapahan

Tuli sellaanen pyyntö, notten voi kiältäytyä: pyyrettihin, notta kirijoottaasin korttitekstin pohojammaaksi kokonansa. On se erinomaasta, notta löytyy nuan sivistynehiä lukijoota.

Tämon samaa sarjaa kun tua eilisen kortti, leimasikuvat oon saanu ja ne on Korkehilta Toivehilta elikkä High Hopes-fabriikilta Austraaliasta.  Pääkallopaperin on teheny ruattalaanen Magnoolia. Vesivärikynät on ostettu oikeen Vaasasta ja vissihin alakaa päälle saksalaaset, niin notta kyllä tämä merirosvoolu on mullakin kansaanvälistä afääriä.

Erehryyn hutaasemahan mustehella kuvan viärehen taharan, ja siitähän sitten tuli miälehen, notta vois antaa kättensä taikka paremminkin peukolonsa jälijen näkyä kortis oikeen kunnolla. Ny on heleppo löytää kortin tekijä tarpehen tullen vaikka vertaalemalla viranomaasten sormenjäläkitiatoohin. =)

Jos et oo mun arpajaasihin viälä ilimoottautunu, alkaa olla kiirus. Viimmeenen päivä menos. Painaase tästä ja tuu följyhyn, tiärä vaikka lykästääs.

7 kommenttia:

 1. Kylläpä on ihana .
  Tosi veikeä aihe!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommenteistanne! =) Katja, olen syntyjäni ylistarolaanen, joten murre on sieltä peräisin, yleiskielellä laimennettuna tosin.

  VastaaPoista
 3. Pohojammaalla osatahan vähä kaikenlaasta. Tirpuusekkin on täälä vähä parempaa soorttia niin komiaa saa aikaaseksi että krannikkin karehtii =)
  -lr-

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tirpuunen Ü Tää oli niin ihana teko siulta, että silimistä veet valu pitkin poskia kun kirjoitustasi luin. Yritin ihan ääneen lukkee, mutta vähän kankeeta oli.
  Loistava idea nuo sormenjäljet. Ja hyvin perusteltu :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos,Sari! Soot selevästi avarakatseenen ja hyvillä hoksottimilla siunattu ihiminen, kun osaa tälläästä arvostaa. =)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!