torstai 2. tammikuuta 2014

Jouluusta menua aina vaan

 Vielä pari joulukorttia tällä mun uudella Bildmålarnan leimasimella. Tässä leikittelin Maja Designin joulupapereilla, punaiset ovat jämäpaloja. Papereihin vedin harmaalla Mementon musteella reunat, pieni asia tekee huolitellun ilmeen. Mulle tulee taustasta tilkkupeitto mieleen.


Tässä toisessa korttipohja on 15x15 cm eli vähän isompi kuin ylemmässä. Taustapaperit ovat taas Maja Designin, olen jemmannut tuota pallokuvioista ja nyt tuli käyttöä. Lisäsin pearlmakerilla pieniä kultaisia pisteitä, kun koristeet ovat muuten aika vähissä ja kun tuossa tekstissäkin on kultaa. Pipareihin (on ne pipareita, ihan tosi) tuli paperista hennot valkoiset kuviot, mulle ne tuo mieleen pölysokerilla tehdyt koristeet.

Leikkasin ympyrän käsin, tosin Fiskarsin sapluunan avulla. Mun Shape Cutter nimittäin sanoi yhteistyösopimuksen irti, terää pitelevä reuna murtui niin, ettei laitetta voi enää käyttää. Nyt tuskailen taas, tuhannetta kertaa, pitäisikö sittenkin hommata stanssauslaite. Hirvittää vaan rahanmeno, kun stanssit ovat niin hintavia ja itseni tuntien niitä alkaisi ilmestyä meille reipasta tahtia.

1 kommentti:

  1. The image is really sweet Tirpuunen and I especially like the colours and design on the first.

    B x

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!