lauantai 5. lokakuuta 2013

Valamihia kuvia hoikkakoivesta

Löysin varastoistani arkin Tilda-korttikuvia, jonka olen saanut joskus kaupanpäällisenä. Melkein tuntuu huijaukselta näitä joulukortteihin käyttää, kun en ole itse leimannut ja värittänyt kuvia. Joka tapauksessa tällaisia niistä syntyi. Tämä ylimmäinen on lempparini. Taustalla taas Maja Designin papereita, teksti on ääriviivatarra, koristeena pearlmakeria.

Tässä Magnolian paperi, johon olen hopeisella pearlmakerilla tehnyt koristepisteet. Teksti on embossattu ja näkyy vähän heikosti, mutta onpa sitten vaikka salaperäinen tai jotain. =) Näitä tein kaksi samanlaista.

Pienin peura sai kaveriksi hopeanvärisen taustan. Paperi edelleen Magnoliaa.

Nämä joulukuusenkoristeet tuottivat ensin päänvaivaa, mutta mielestäni tästä tuli ihan ok. Oksat olen leikellyt leikkurilla, pearlmakeria taas koristeena ja teksti embossattu kullanväriseksi. Paperi Maja Design. Vielä on arkista muutama kuva käyttämättäkin, eli moneen korttiin riittää värkit.4 kommenttia:

 1. Ovatkin kauniita koipeliineja ja ihastuttavia kortteja olet saanut aikaan - ja vaikka et olekaan näitä värittänyt, älä pode syyllisyyttä - mikseipä väliin tällaistakin. Vaikka täytyy sanoa, että värityksesi on kyllä ihailtavan kaunista.....

  VastaaPoista
 2. I know this copy/pasty business must be getting boring, but at least that way I can get to my fav blogs for a nose, say hello and have a good weekend.

  B x

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Ritva! And thank you so much for visiting my blog, Brenda! It´s always wonderful to hear from you. Hope you´re feeling better!

  VastaaPoista
 4. Todella upeita. Ihana tuo peuran kuva.

  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!