lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kymppitonnin arvonta



Blogin pitämisessä ehdottomasti mukavinta on vierailijat ja etenkin teidän jättämät kommentit. Ovat valaisseet montakin pilvistä päivää, tuhannet kiitokset siitä. Nyt kymmenentuhannen kävijän haamuraja häämöttää, ja sen kunniaksi pidän pienet arpajaiset täällä blogissani. Palkinto sisältää Penny Blackin kesäisen leimasinsetin, First Editionin Blank Canvas-papereita, itse leikeltyjä kukkia ja kaksipuoleista teippiä. Jotain muutakin kuoreen kyllä sujautan, katsotaan sitten, mitä. =)

Palkinto arvotaan 28.4. iltasella, osallistua voi saman päivän puoleenpäivään saakka.

Osallistumaan pääset, kun jätät tähän alle nimesi ja yhteystietosi. Olisin mielissäni, jos samalla kommentoisit jotain korteistani, mutta se ei ole ehto osallistumiselle.

Lukijoilleni järjestän samana päivänä omat arpajaiset, niiden palkinto olkoon yllätys. Eli jos siihenkin haluat osallistua etkä vielä ole lukijani, liitypä mukaan.

Onnea arvontoihin!

25 kommenttia:

  1. Suloisia leimasimia, tietenkin mukaan arvontaan :)

    VastaaPoista
  2. Ex-salainen ystäväsi mukana arvonnassa. Teet hyvällä maulla kivan selkeitä kortteja.

    VastaaPoista
  3. Onnea suuresta suosiostasi. Minäkin mukana.

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihanaa, tottakai mukana ollaan. Kaikkien korttejahan ihailen, jokaisella on omatyylinsä ja ihana sellainen, itse kun en ole kortteja tehnyt kuin kolme-neljä kuukautta... Joten pieni kateushan se aina on kun muut (myös sinä) tekee niin ihania ja taiteellisia kortteja! :)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa! Innolla mukaan molempiin arvontoihin! :D Ja korttisi... no nehän ovat aivan mielettömän kauniita ja ihania! Tykkään todella paljon tyylistäsi tehdä kortteja.. :)

    VastaaPoista
  6. Heippa kamu!
    Olen saanut ihailla korttejasi niin täällä blogin kautta kuin livenäkin. Innostutit minutkin tälle mukavalle puuhailulle -kiitos siitä sinulle! Olen mielelläni mukana arvoinnoissa. -lr-

    VastaaPoista
  7. Salostakin ollaan arvonnassa mukana!

    VastaaPoista
  8. Mukaan arvontaan liityn minäkin....
    ja lukijasi olenkin jo ennestään ollutkin :)
    ja kortteja ihaillut...

    Leppoisaa sunnuntaita

    VastaaPoista
  9. Minäkin mukana arvonnassa.:) Tykkään korteistasi,ne on tehty hyvällä maulla ja värisilmällä.:)

    VastaaPoista
  10. Mukana arvonnassa :) Ja säännöllisesti tulee käytyä ihailemassa korttejasi, tykkään kovasti korteistasi ja tyylistäsi:) Elina L.

    VastaaPoista
  11. Kauniita kortteja blogistasi löytyy.
    Ja mukaan arvontaan.

    VastaaPoista
  12. Onnittelut mukavasta kävijämäärästä. Lukijasi olen ollut jo jonkun aikaa, joten kahdella arvalla mukaan koettamaan onneani:)
    Pidän askartelutyylistäsi:)

    VastaaPoista
  13. Tietenkin mukaan arvontaan, ihana palkinto sinulla tarjolla täällä! :)

    VastaaPoista
  14. Jee, mukaan arvontaan! Lukijasi oon totta kai, teet huippukortteja. :)

    VastaaPoista
  15. Mukana myös! Huikean hienoja ja osuvia kortteja, onnittelut hyvästä askartelusilmästä ja kävijämääristä :) larmiee@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Kauniita ja harmoonisia kortteja, värit kohdallaan. Parasta, että kaikkea sillai sopivasti, ei liian täynnä.
    Olen lukijasi, joten molemmissa mukana.
    Ja tärkein vielä, Onnea!

    VastaaPoista
  17. Juurikin kävin kommentoimasssa suloista KraftinKimmie-korttiasi ja sitten huomasin tämän! Ehdottomasti mukana arvonnassa:)

    VastaaPoista
  18. Mukaan toki ihanaan arvontaan!
    Korttisi ovat selkeitä ja tyylikkäitä -> vasta äsken hoksasin, että Kraftin Kimmien kutojatytsy istuukin lankakerän päällä. Olen luullut hänellä olevan mauttoman hameen ;) Huippuleima siis, kuten molemmat kutojakorttisikin!!
    Ps. Onnittelut kävijämäärästä!

    VastaaPoista
  19. Onnea menestyvälle (ja elävälle;)) blogillesi!

    En ole aiemmin tykännyt Kraftin Kimmie leimakuvista, mutta nyt olet kyllä onnistunut saamaan minutkin innostumaan näistä hienoilla korteillasi. Tykkäsin kyllä knittineistäkin, mutta ehdoton suosikkini on kirjakasan keskellä lukeva tyttö, tulee oma nuoruus mieleen ja nyt pari lapsenlastani harrastaa juuri samaa:D

    VastaaPoista
  20. Onnea suuresta kävijämäärästä ja mikäpä täällä ei ole käydessä:) Blogiasi olen seuraillut jo tuolla vuodatuksessa. Ihania nuo sinun kortit, noista KraftinKimmie-leimoista en vaan tykkää...

    VastaaPoista
  21. Onnittelut huikeasta kävijämäärästä! Ensimmäisellä vierailullani blogissasi, upeita kortteja. Mukaan arvontaan :)

    VastaaPoista
  22. Onnea - kommee on kävijämäärä! Mutta enhän sitä kyllä ihmettele, sulla on niin ihania kortteja, väritys on upeaa jne..... - lukijasi jo olen ollutkin, joten jäänpä jännittämään näitä arvontoja ...

    Iloa ja valoa!

    VastaaPoista
  23. Onnea. Hienoja kortteja teet. Mielelläni olen mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  24. Oi onnea suuresta kävijämäärästä:) No tääkin sitte lipsahti ohi, niin huonosti nykyisin blogeja seuraan...onkohan minusta tullut väkisinkin joko vanha tai muuten laiska? Tai sitte molempia!!

    Ihanaa aurinkoista sunnuntai-iltaa ;-D

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!