perjantai 29. maaliskuuta 2013

Salaanen ystävä paljastuu

Olo oli kun jouluaattona, kun sain viimeisen lähetyksen SKKY-ystävältäni. Ystäväkseni paljastui hämeenlinnalainen Katja, ja yhtä hemmottelua ovat kaikki paketit olleetkin. Tämä viimeinen erityisesti! Tuo heijastinenkeli on oikea aarre, itse tehty ja ajatuksella annettu, enkelit kun ovat mulle tärkeitä. Nyt sain yhden ihan näkyväksi suojelijaksi pimeisiin päiviin.

Nuo Graphic 45:n paperit ovat mulle aivan uusi tuttavuus, tässä paketissa niitä tuli vielä 2 lisää. Tyttäreni tykkää kovasti keijuista, niin että nämäkin osuivat enemmän kuin hyvin nappiin. Ja ihanat värit! Stanssattuja kuvioita sain oikein pussillisen, niitä täällä nyt hypistelen ja ideat laukkaa, kunhan maltan aarteitani käyttää. Mieltä lämmitti myös neljä erilaista teemakua ja tuo lähettäjänsä lempisuklaa, jota varjelen pääsiäiseen saakka. Eli peräti vielä kaksi päivää, mikä mielenlujuuden koetinkivi. =)

Lämmin halaus, askarteluystäväni! On ollut ilo ja etuoikeus olla tekemisissä kanssasi!

2 kommenttia:

 1. Ihanan paketin olet saanut. Ihanaa Pääsiäisen Aikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Oli kaiken kaikkiaan mahtava juttu tää salainen ystävä! Tykkään sekä antamisesta että saamisesta, joten voiko parempaa projektia mulle ollakaan?

  Hienoa, jos tein osuvia valintoja! Noita heijastimia ompelen eri kuvioilla aina välillä ison satsin ja sitten jakelen sopivissa paikoissa valoa pimeyteen periaatteella.

  Ne varsinaiset "maksulliset" askartelutavarat ostin kaikki kerralla Sinellin alesta, että saisin mahdollisimman paljon tavaraa mahtumaan annettuun summaan ja yritin sommitella ne toisiinsa sopivaksi setiksi. Oli vaan kamala jakaa satsi neljään osaan ja pitää loput vielä kaapissa polttelemassa.

  Muutenkin sattui kivasti, kun olenkin blogiasi seurannut jo ennen salaista ystävyyttä. Ja että viälä "heimolaanen" tällääsen ulukopohojalaasen messihin.

  Ilahduin myös kovasti, että liityit blogini lukijaksi, Tervetuloa! <3

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!