maanantai 4. maaliskuuta 2013

Leimaamista Inktenseillä

Ostin tämän Inkadinkadon ruusuleimasimen viime viikolla Sinellistä. Yritin ensin leimata sillä Mementon musteita käyttäen, vaan kovin oli hankalaa. VaihdoinDerwentin akvarellikyniin, ja tulos oli liian hailakka. Niinpä kokeilin Inktenseillä, ja johan onnistui! Hämmästyin melkoisesti, ja ilahduin vielä enemmän. Ihan uusi käyttöalue mulle näillä väreillä.

Sumutin leimasimen ensin aika kosteaksi vedellä, sitten reippaasti kynillä väriä, sekä kukkaan että lehtiin ja varteen kolmea eri värisävyä. Vähän vielä vettä sumutinpullosta ja hyvin toistui kuva akvarellipaperille. Jes!

Kortti sinänsä on huippuyksinkertainen, vaan kun tuo kuva on niin ihana, antaa sen olla pääosassa.

8 kommenttia:

 1. Mahtava tuo leimakuva, hyvin oivallettu hyödyntää Inktensejä:)...itselläni kynät on jo pidemmän aikaa tiiviisti pysytellyt laatikon pohjalla, pitäiskin kaivaa esiin :)

  VastaaPoista
 2. Siis oikiasti! Loistava idea! Vielä kun pysyys muistis niin kauan jotta ehtii kokeella! Korttisi on muuten todella tyylikäs!

  VastaaPoista
 3. Kaunis!Vähemmän on kyllä tässä parasta.

  VastaaPoista
 4. Upea ja tyylikäs kortti, sopii moneen juhlaan!
  Kiitos myös kauniista kortista, jonka sain;-))m

  VastaaPoista
 5. Voi upea kortti! Todella hieno idea väritellä Inktenseillä tuo leima, kaunis ja yksinkertainen lopputulos!

  VastaaPoista
 6. Näyttää aivan upealta! Taidan itsekin koittaa tätä tekniikkaa, Inktenset kun löytyy hyllystä. :) Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista
 7. Upea, kaunis ja todella tyylikäs kortti! Täytyy itsekikn kokeilla jotain leimakuvaa, ei ole edes tullut mieleen hyödyntää Inktensejä noin vaikka kaikkea niillä värkkääänkin.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!