perjantai 22. maaliskuuta 2013

Helemat heilumahan

Tilattiin 30 v.-kortti naisihmiselle. Kävisköhän näin reipas onnittelu? Väritin ekaa kertaa tätä maailman ihanimmalta työkaverilta saamaani leimakuvaa, ja herttin teeraa kun on vielä opettelemista noiden röyhelöiden kanssa. Käytin inktensejä voimakkaan värin saamiseksi, ja laitoin siihen liikaa vettä, niin että väri levisi turhankin hyvin. No, pitäähän sitä väriä elämässä ollakin.

Taustapaperin olen voittanut Leila-mumman haasteessa, teksti on samaiselta työkaverilta, upea musta paperipitsinauha on Merviltä, joka ystävällisesti laittoi ihania yllätyksiä kuoreen, kun ostin häneltä leimasimen ja papereita. Niin ja taustaympyränkin olen saanut, sen SKKY-ystävältäni.

8 kommenttia:

 1. Tämä on just hyvä! Aivan huikea kortti;-))m

  VastaaPoista
 2. Tämä on ihan huippu! Ihana leimakuva ja minusta värityksesi on oikein onnistunut.

  VastaaPoista
 3. Kiva kortti! Sopis hyvin vähän varttuneemmallekin naiselle. Ittellä alkaa vasta jalka nousta tuohon malliin...

  VastaaPoista
 4. Sorry, kun piti kiireellä töissä lähteä, mutta nyt mä tulin ajan kanssa tätä ihailemaan! Ja on huikee! Tuo punainen sopii hyvin tuohon kuvaan, pitääpä varastaa idis! ;) Ja tiedän tunteen, tuo mekko on vaikea värittää. Mutta Nonnia komppaan; värityksesi on silti oikein onnistunut! Ja pakko vielä tuosta asettelusta sanoa, tässä on kaikki kohdallaan. Kaikki nuo timantit ja teksti hauskasti vinossa. Bueno! Satu

  VastaaPoista
 5. Voi että osaakin olla hauska kortti.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa Sinulle.

  VastaaPoista
 6. Onpas reipasta menoa! Hauska kortti!

  VastaaPoista
 7. Tosi hienosti olet saanut värityksen tehtyä, tämä on ainakin minulle tosi vaikea väritettävä...sanoo kerran kokeillut.
  Upea kortti just tuon ikäiselle;-DD

  VastaaPoista
 8. Aivan LOISTAVA kortti ja värityskin onnistunut! Sopii vallan mainiosti 3-kymppiselle =)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!