lauantai 16. maaliskuuta 2013

Anna mun kaikki kestää

Korttisirkus aloittaa upouutena suomalaisena haasteblogina. Ensimmäisen haasteen aiheena on huumori, ja tällaista vähän vinoa huumoria tällä kertaa tarjolla. Oma poikamme, kohta 18 v. opiskelee datanomiksi, eli yleensä hänet näkee juuri tästä kulmasta. Ystävälläni on vuotta vanhempi poika, jolla on ollut aika myrskyinen murrosikä, jumittaa koneelle hänkin. Kortti on siis lähdössä lohduksi ystävälleni. =)

Leimasin on Mo Manningin piirtämä. Värittämiseen meni aikaa, kun kaikki pienet yksityiskohdat on niin osuvasti kuvattu paikoilleen. Kaikki taustapaperit ovat jämälaatikosta, vahingossa sattuivat värit kohdilleen. Teksti on tarra-arkista, jonka olen joskus ostanut huoltoasemalta.

Kortin myötä isot onnittelut uudelle haasteelle ja askartelun iloa sekä vetäjälle että osallistujille!

3 kommenttia:

 1. Siis toswi magee kortti - kuva, väritys ihana, iskevä teksti! Meilläkin ennen oli tämä perspektiivi, mutta kun ostettiin pojalle relax-tuoli, niin nyt on kyllä niiiiin rento asento....mutta edelleen koneella on tiuhaan....

  VastaaPoista
 2. Kiitos osallistumisestasi huippuhauskalla kortillasi!
  Meillä on tällainen 8v,huoks,koneesta saa vetää irti koko ajan ettei elämä olisi pelkkää pelaamista...

  VastaaPoista
 3. Hauska kortti. Ja vaikka en enää ole teini, niin tunnen silti olevani =). Sekä istun koneella tosi paljon, varsinkin nyt, kun yli vuoden tauon jälkeen olen tehnyt kortteja taas, ja pitää käydä muiden blogeissa katselemassa. Meinasin jo välillä, että myyn kaikki tarvikkeet kun luovuus oli kateissa, mutta sieltä se sitten pulpahti takaisin.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!